0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Konfirmasjon eller dåp? Våre beste tips for pynt og borddekor

Ballonger og ballongbuer

Ballongbuer er essensielt uavhengig av hva man skal feire – se så kult det blir da! I anledningen, barnedåp til gutt, valgte vi å bruke denne superkule ballongbuen i mint i kombinasjon med de utrolig kule ‘Orb’ sølvkuleballongene våre. Dette kan også passe utmerket til konfirmasjonsbordet. Å kombinere metaller med duse toner gir et maskulint utrykk som passer perfekt til selskapspynt i konfirmasjon eller barnedåp til gutt. Under har vi lagt til flere ballongbuer som passer godt til en maskulin konfirmasjon og alle kan kjøpes ferdig oppblåst hos oss. Hvilken likte du best?

Bordpynt

Bordpynt til konfirmasjon kan være en stressende oppgave – hvordan gjør man det egentlig med farger? Vi sverger til TABLETALES når det kommer til selskapsbordet. Ikke bare er bordpynten alltid ‘spot on’, men alt dekketøy du trenger til selskapet kan leies fra Tabletales, noe som er genialt for et festbord. Mørke farger, metaller og jordtoner fungerer godt sammen og gir et maskulint utrykk uten at det blir for dystert – perfekt for barnedåp til gutt eller til et lekkert konfirmasjonsbord.

Og voila! Vi håper du ble inspirert til hvordan du selv kan dekorere på en maskulin og klassisk måte når konfirmasjon eller dåpsdagen nærmer seg – og at vi lettet litt vekt av skuldrene dine! Under har vi lagt til produkter vi anbefaler i anledningen konfirmasjon, ta gjerne en titt for enda mer inspirasjon. Ønsker du produkter til barnedåp kan du se her.

Lykke til med feiringen!

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten