0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Konfirmasjon til Jente! Pynt til en vakker konfirmasjon

Konfirmasjon til jente? Vi viser deg kreative måter å pynte til konfirmanten sin festdag, og slik blir bordypyntingen blir litt mindre skummel! Med pastellfarger og duse toner på bordpynt, ballonger, ballongbuer og konfirmasjonspynt generelt, blir dette en vakker konfirmasjon gjestene sent vil glemme.

Ballongbuer

Ballongbuer er et must for enhver feiring. Altså, se så pent det blir! Ikke bare fungerer ballongbuen som midtpunktet av pynten i rommet, men den gjør også at alle farger og annen dekorasjon til konfirmasjonen henger fint sammen. Til denne konfirmasjonen lagde vi to forskjellige ballongbuer, og begge disse kan kjøpes ferdig oppblåst hos oss. Både den pastellfargede ballongbuen og den mer duse ballongbuen med metallaksenter er perfekt for konfirmasjon til jente. Hvilken likte du best?

Bordpynt

Bordpynt til konfirmasjon kan være en stressende oppgave – hvordan får man det egentlig til å bli fint nok? I denne konfirmasjonen har flinke TABLETALES pyntet til to ulike versjoner av konfirmasjonsbordet – og vi elsker resultatene! Både mørk og lys bordpynt passer godt i konfirmasjon til jente, bare se her! Alt dekketøy du trenger til konfirmasjon kan leies fra Tabletales, noe som er genialt for et festbord.

Kaker og annet spiselig

Kaker er viktig når man skal feire konfirmanten – men er man ikke den mest erfarne bakeren er det kanskje best å la noen andre ta seg baksten. Denne vakre kaken for konfirmasjon til jente er levert av SOULCAKE, og er virkelig midtpunktet på konfirmasjonsbordet! Jentene bak Soulcake baker alt fra superdigge muffins og makroner til storslagne kaker, og vi er blitt faste kunder.. Kanskje ikke så rart når kakene deres aldri feiler med å imponere?

Og voila! Slik pynter vi når det er konfirmasjon til jente! Vi håper du fikk litt inspirasjon til pynt og dekor til konfirmanten sin festdag og at vi lettet litt vekt av skuldrene dine. Under har vi lagt til produkter vi anbefaler i anledningen konfirmasjon, ta gjerne en titt for enda mer inspirasjon. Lykke til med feiringen!

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten