0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Frakt og Hentebetingelser

LEVERINGSTID

Vi har fast utsending fra nettbutikken hver dag  – men haster det, send oss gjerne en mail nettbutikk@festligeting.no (merk emnefeltet med haster!) eller ring oss på 469 44 905 (tast 1 for nettbutikk)

Ved bestilling av heliumsballonger bør bestillingen være registrert hos oss før 3 dager til ønsket levering. Dette grunnet at det er stor pågang før begivenheter og helger, og vi kan ikke garantere at vi alltid kan levere på kort tid. Men ring oss om det haster, så finner vi alltids en løsning!

FRAKTBETINGELSER

Vi samarbeider med Bring og hos oss kan du velge mellom Service pakke (levert på ditt nærmeste postkontor) 99,- og Pakke i postkassen (med sporing) 89,-  som leveringsalternativer.

Fri frakt om du handler for over 1500 kr*.

*Gjelder ikke heliumballonger

Pakke i postkassen med sporing (vanlig postgang)

2 dagers leveringstid etter pakken er sendt. Pakken må være under 2 kg. Er pakken over blir den sendt som servicepakke.

Hvis mottakerens postkasse er låst, hvis pakken ikke får plass, eller det av andre årsaker ikke er mulig å levere pakken i postkassen, kan mottaker hente pakken på sitt lokale postkontor eller Post i Butikk mandag – lørdag. Mottaker får en SMS eller e-post når pakken er klar til henting.

Mottaker får en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til bedriften din.

Pakker som ikke blir hentet eller som av andre grunner ikke kan leveres ut til mottaker sendes i retur med samme leveringstid som ved utsendelse.

Servicepakke – levert på ditt lokale postkontor.

I hovedsak 1-3 virkedager avhengig av strekning.

Pakken hentes på Post i Butikk eller Postkontor. Mottaker kvitterer (unntak for pakkeautomat)

Dersom utleveringsmåte/-sted ikke passer, kan mottaker bestille 1) levering til valgfritt hentested, 2) hjemlevering eller 3) pakken gjensatt på avtalt sted. Endring av utleveringsmåte/-sted skjer for mottakers regning og risiko. For alternativ 1 og 2 gjelder uansett Brings erstatningsansvar.

E-varsling (sms/e-post) kan bestilles uten tilleggspris. Hentemelding/-lapp i postkassen koster ekstra på Klimanøytral Servicepakke. Sjåførkort legges om mulig igjen for produkter som leveres på dør som standard.

Hentefristen for alle pakker innenlands er 14 dager. Pakker som ikke hentes innen fristen sendes i retur. Påminnelse blir sendt ut til mottaker etter 5 dager.

BUD (gjelder kun Oslo)

iswwaq

Heliumsballonger kan kun sendes med bud, eller hentes selv på Røa, Oslo. Gjelder altså ikke fraktalternativer over. Det koste 199,- for levering dagtid (3 timers leveringsvindu) og 600,- kveldstid eller helg. Ønsker du levering til Bærum, vil det forekomme tillegg i prisen. Ta kontakt hvis dere ønsker det.

Hente selv (gjelder kun Oslo og omegn)

Velger du hente selv som leveringsalternativ, kan pakken hentes hos oss i Aslakveien 14 M, inngang på baksiden av bygget. Der ligger pakken i en gul hylle rett innenfor døren. Bare å ta pakken med ditt navn på. Denne løsningen er ubetjent, så ring oss om du lurer på noe. (info på inngangsdøren).

Døren er åpen hverdager mellom 9-15 (avtal med oss utenom disse hentetidene, gjelder også henting i helger)

Har du bestilt heliumsballonger? Da må du få en bekreftelse fra oss før du kan hente. Dette pga at det i perioder kan være lengre leveringstid og at ballonger er ferskvare. Vi må derfor være sikre på at vi leverer fra oss best mulig vare, til riktig tid.

Husk at dere kan alltid kontakte oss på mail eller telefon om det er noen spørsmål rundt frakt.

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten