OM OSS

Om oss

Ordet “festlig” gjør alt mye morsommere, og Anne og Nina har brukt ordet så lenge de kan huske. En høstdag tilbragt sammen med en god flaske rødvin resulterte i en glimrende lyspære-idè; la oss gjøre barnebursdager enklere og finere – dagen etter var enkeltmannsforetaket Festligeting etablert. En tidlig morgen få uker senere kom Milena i ekspressfart fra sidelinjen på Hemingbanen, og vips var Festligeting AS et faktum.

 Vi har fått produsert og designet egne produkter – og er stadig på leting etter nye! Våre hjerter banker for Festligeting, og vi har derfor plassert et lite gullhjerte som vår signatur på alle våre produkter.

Vi gleder oss til en festlig fortsettelse, og vi håper dere heier oss frem!

Med festlig hilsen

Anne, Nina & Milena

LITT MER OM OSS:

ANNE HAUGE STENSLAND

 

ANNE

Mamma til Martin, Sebastian og Aico (Irsk setter). Bachelorgrad i sykepleie og ernæring, et organisatorisk unikum og over gjennomsnittlig opptatt av fine og delikate detaljer kombinert med lettvinte løsninger – spesielt til festlige anledninger!

anne@festligeting.no

 

 

 

MILENA

 

MILENA

Mamma til Mathias, Ted Emil og Bella (Gordon setter). Utdannet økonom med bakgrunn fra TV og reklame. Maken til simultankapasitet har vi aldri sett før – vi har fått 2 personer  i 1! Kreativ som få, med viljen til å påta seg tilsynelatende umulige oppgaver – og evnen til å gjennomføre med stil!

milena@festligeting.no

 

 

 

 

 

NINA

NINA

Nina har bidratt stort til at Festligeting er der vi er i dag. Hun har derimot gått videre med egne prosjekter, og er ikke lenger en del av den daglige driften hos Festligeting.

Vi ønsker henne lykke til med Magnolia Management! nina@magnoliamanagement.no