Anne & Milena er Festlige ting

Festligeting.no ble etablert i 2015. Vi ønsket en nettbutikk som gjorde det enkelt å finne fine produkter til barnebursdagen – rett og slett gjøre det enkelt å arrangere fine barnebursdager! Vi utvidet sortimentet så raskt for å tilby produkter til ALLE anledninger, store som små.

Vi hadde ett mål; å lage en nettbutikk som ikke selger akkurat det samme som alle andre.

Vi erfarte fort at det ikke er en fest uten ballonger! Og vi forelsket oss øyeblikkelig  med mulighetene innenfor denne verdenen. Vi så hva ballonger gjorde med de rundt oss, hvor lett det var å få frem smil, og  forvandle atmosfæren i et rom. Vi var (eller er) kanskje litt crazy, men vi kan rett og slett ikke noe for det;

VI ELSKER BALLONGER!

Don’t be a party pooper!

— ANNE & MILENA

Vår nye nettside

Vi er også store DIY fans, så når vi lanserte vår nye nettside i mars 2018 ønsket vi å dele våre erfaringer og crazyness med våre lesere. Vi opprettet derfor en inspirasjonsside som en del av vår nettbutikk. Her ønsker vi å inspirere til å gjøre mer ut av feiringen. Selve feiringen er jo ofte over på et blunk, så det å finne gled i forberedelsene synes vi er viktig. Vi ønsker at flere skal kose seg med planleggingen og rett og slett se på forberedelsene som en av gledene med å arrangere. Livet er rett og slett for kort :=) Gjør det meste ut av det og HAVE FUN!

For til syvende og sist handler det om å skape gode øyeblikk – minner – og det gjør ingenting om det samtidig ser smashing ut!

Milena & Anne

Litt om Anne

Elsker den kreative prosessen som skal til for å lage et tema eller et produkt. Er glad i DIY og å bruke hendene. Er like glad i minimalistisk svart og hvitt, som fargesprakende over-the-top fester, og har et øye for små detaljer som gjør det lille ekstra. Er perfeksjonist i arbeidet med å skape gode øyeblikk og opplevelser for våre kunder.

Har jobbet som sykepleier og kvalitetssjef, samt har en bachelor innen ernæring. Vet fortsatt ikke hva hun skal bli når hun blir stor:-) Gift med Pål, mamma til Martin og Sebastian.

Litt om Milena

Glemmer tid, sted og rom når hun er i den kreative prosessen rundt å planlegge en fest eller et event. Overser ikke en eneste detalj, og finner fortsatt glede over de minst ting! Gleder seg oppriktig over at kunder blir glade, og strekker seg langt for at de skal bli det. Hun bestiller og finner unike produkter i hele verden for å sikre at vår nettbutikk holder seg oppdatert og med de nyeste og fineste tingene. Milena kan alt – og det hun ikke kan, lærer hun seg. Har studert film og TV-produksjon i San Fransisco, samt økonomi på Bocconi i Milano. Jobbet i 71 grader nord som prosjektleder, i JCP Ignite.

Gift med Kjell, mamma til Mathias og Ted.