0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

KJØPSBETINGELSER & RETUR

FESTLIGETING AS 816 097 282 MVA

Faktura adresse og besøksadresse (etter avtale): Aslakveien 14, 0753 Oslo. Inngang M på baksiden av bygget.

Retur adresse ( for privatkunder): Festligeting AS, Aslakveien 14 E, 0753 Oslo Husk å merke med ditt navn!

Kundeservice: nettbutikk@festligeting.no

GENERELT

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du disse vilkårene. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning).

PRISER

Prisene er inklusive merverdiavgift og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er moms og eventuelt andre avgifter.

Når du handler for over 1000 kroner, trekkes fraktavgiften av automatisk (Fri frakt over 1000 kr)

Vi tar forbehold om skrivefeil.

BETALING

Betaling er mulig i NOK.  Tilgjengelige betalingsalternativer er kreditt- eller debetkort, VIPPS eller Bambora faktura / delbetaling. Betalingen blir trukket når bestillingen sendes.
Vær oppmerksom på at vi ikke kan akseptere gavekort, varekort, kontanter eller sjekker som betaling i nettbutikken.

MOTTAK AV PRODUKTENE

Etter at du har mottatt pakken/produktene, må du så snart du har anledning og innen rimelig tid, undersøke om du har fått det du faktisk har bestilt, om produktene er blitt skadet under transport, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss hvis noe er galt, og vi vil finne den beste løsningen!

 

GARANTI OG REKLAMASJON

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. Festligeting AS kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller relevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

ANGRERETT

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: nettbutikk@festligeting.no  og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Returadresse ser du øverst på denne siden. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Returforsendelse må betales av kunde. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. 

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler, ta nkontakt med Forbrukerrådet.

SKADEDE PRODUKTER

Festligeting sørger for at alle produktene blir nøye kontrollert og kvalitetskontrollert før de blir sendt til våre kunder. Kunden er alltid ansvarlig for å inspisere varene ved mottak. Hvis varene har mangler, eller ting mangler, kan det hende du trenger en leveranse innen 2 år fra bestillingsdato. Mangelen må ha eksistert da produktene kom i din besittelse. Kunden skal varsle Festligeting skriftlig innen 10 DAGER etter at kunden har mottatt varene. Kravet kan gjøres til nettbutikk@festligeting.no. Vennligst inkluder bestillingsreferansenummeret ditt i emnelinjen.
Hvis den skadede varen fulgte en ordre som inneholder andre kjøpte varer, vil ikke kostnaden for den originale leveringen bli tilbakebetalt.
Vi returnerer pengene dine så snart som mulig. Lagre alltid kvitteringen. Midlene vil bli returnert til kontoen din i henhold til den opprinnelige betalingsmåten.

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten