0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.

SAMME DAG DISPACH

Før klokken 12.00

RASK LEVERING

Fri frakt over 1000,- (ikke helium)

LOKAL PICK UP

Hjemlevering Oslo/Bærum

Miljøforpliktelser

Festligeting er medlemmer av Pro Environment Balloon Alliance (PEBA) og Ballongalliansen for miljø (BAFM) i Norge. Vi bruker ballonger av naturlateks av verdens beste kvalitet og disse er 100 % nedbrytbare. Sollys hjelper nedbrytingsprosessen av dette naturlige produktet, og det tar like lang tid som et eikeblad å brytes ned.

Vi bruker faktisk sjelden helium ved våre største eventer  – kun luft. Men det er også viktig å fremheve at all helium som blir brukt til ballonger er overskuddshelium, avfall fra ren helium som ikke kan brukes til annet (f.eks. medisinsk bruk). Den heliumen vi bruker til ballongene ville uansett blitt sluppet ut, og dersom vi alle følger gode regler om avfallshåndtering vil ikke ballonger utgjøre noen som helst fare for miljøet. Ved spørsmål rundt ballonger og miljø, vennligst ta kontakt med oss!

Som medlemmer av BAFM  forplikter vi oss til:

INGEN BALLONGSLIPP

Festligeting støtter ikke og anbefaler ikke ballongslipp av ballonger med helium. Vi vil heller ikke legge til rette for bevisst slipp av ballonger. Festligeting vil støtte lokale eller statlige myndigheter i forbindelse med eventuelle lovforslag om forbud av ballongslipp.

STIKK HULL OG KAST!

Vi skal sørge for å informere kunder, arrangører og alle andre, med alle midler, om hvordan brukte ballonger skal kastes på riktig måte.“Stikk hull og kast i restavfall” er anbefalt fremgangsmåte. Våre ballonger skal ALDRI slippes ut i det fri, og alle våre ballonger blir derfor solgt med vekt.

Rull til toppen

My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist