0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Miljøforpliktelser

Festligeting er medlemmer av Pro Environment Balloon Alliance (PEBA) og Ballongalliansen for miljø (BAFM) i Norge. Vi bruker ballonger av naturlateks av verdens beste kvalitet og disse er 100 % nedbrytbare. Sollys hjelper nedbrytingsprosessen av dette naturlige produktet, og det tar like lang tid som et eikeblad å brytes ned.

Vi bruker faktisk sjelden helium ved våre største eventer  – kun luft. Men det er også viktig å fremheve at all helium som blir brukt til ballonger er overskuddshelium, avfall fra ren helium som ikke kan brukes til annet (f.eks. medisinsk bruk). Den heliumen vi bruker til ballongene ville uansett blitt sluppet ut, og dersom vi alle følger gode regler om avfallshåndtering vil ikke ballonger utgjøre noen som helst fare for miljøet. Ved spørsmål rundt ballonger og miljø, vennligst ta kontakt med oss!

Som medlemmer av BAFM  forplikter vi oss til:

INGEN BALLONGSLIPP

Festligeting støtter ikke og anbefaler ikke ballongslipp av ballonger med helium. Vi vil heller ikke legge til rette for bevisst slipp av ballonger. Festligeting vil støtte lokale eller statlige myndigheter i forbindelse med eventuelle lovforslag om forbud av ballongslipp.

STIKK HULL OG KAST!

Vi skal sørge for å informere kunder, arrangører og alle andre, med alle midler, om hvordan brukte ballonger skal kastes på riktig måte.“Stikk hull og kast i restavfall” er anbefalt fremgangsmåte. Våre ballonger skal ALDRI slippes ut i det fri, og alle våre ballonger blir derfor solgt med vekt.

 

LATEKS VS FOLIE BALLONGER

Gummiballongene vi bruker  er laget av naturgummi (lateksballonger) og er 100% naturlig. De er nedbrytbare, og bruker like lang tid på å brytes ned som et eikeblad. 

Folieballongene våre er ikke nedbrytbare, men i prinsippet kan de gjenbrukes ved å tappe de for luft/helium gjennom ventilen om det er ønskelig å fylle de opp selv på et senere tidspunkt (dersom de ikke er skadet). 

 

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten