0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Pirat Barnebursdag! Bli inspirert til årets temabursdag

Temabursdag er perfekt til feiring av barn. I starten av sommerferien viste vi dere hvordan vi pyntet og dekorerte til dinosaurbursdag, og da det var tid for enda en barnebursdag bestemte vi oss for å gå ‘all out’ denne gangen også med pynt, dekor, kaker og aktiviteter – samt dele ideer på hvordan du kan pynte til årets barnebursdag! Ta gjerne et par ideer fra bordpynt, dekor og kakebord, eller gå ‘all out’ du også! Vi garanterer uansett moro for både barn og foreldre når du arrangerer pirat barnebursdag!

Bordpynt

Hvor kult ble dette bursdagsbordet!? For å gjenskape pirat-looken på dette bursdagsbordet brukte vi brunt papir som duk og tusjet på skattekart, piratskip og andre enkle tegninger. Denne delen av pyntingen kan også være moro å inkludere bursdagsbarnet på! Vi dekorerte også bordet med dødningshoder, gullmynter og pappservise fra nettbutikken vår – perfekt for pirat barnebursdag!

Kaker og candy

På kakebordet på vår pirat barnebursdag finner du et digert piratskip lastet med superdigge sjokolade cupcakes (Dette er et MUST for kakebordet under pirat barnebursdag dere!), skummelt dekor og gullmynter av ren melkesjokolade. Hovedfokuset på dette kakebordet var nok den råkule piratkaken som Soulkake kom med! Denne superkule bursdagskaken, i tillegg til alt av cupcakes og donuts på kakebordet er levert av jentene bak Soulcake. Oooog sist men ikke minst på kakebordet finner du det kule donutstativet, som vi må si er et must! Fantastisk dekorativt, og ikke minst, du får spise donuts…. Kan det bli bedre??

Kaker og candy

I tillegg til bursdagsbord og kaker, stelte vi i stand aktiviteter for de små gjestene og fant frem (eller lagde selv) et par ‘statement pieces’ til temabursdagen. Her er våre forslag på dekor og aktiviteter til piratbursdag!

Piratflagg: Vi brukte hvitt stoff, trepinne og en av dødninghode papptallerknene fra nettsiden for å lage dette superkule piratflagget for å markere bursdagslokalet.

Øyelapper: På hver av krakkene rundt bursdagsbordet plasserte vi øyelapper og armbånd som alle de små gjestene kunne bruke under barnebursdagen.

Piratvimpel: Hvor kult er dette piratvimpelet!? Vimpler er et must på barnebursdager og dette råkule piratvimpelet kan kjøpes hos oss.

Piratpynt: Vi gikk ‘All Out’ denne gangen og dekorerte med papegøyer og grønt rundt bursdags- og kakebordet. Vi fant også frem et stort pirat banner som vi hang bak bursdagsbordet og denne skjelletmannen som hadde oppgaven av å overvåke kakebordet.

Slik så det altså ut når vi skulle arrangere pirat barnebursdag! Under finner du produkter vi brukte til bordpynt, kakebord og dekor generelt. Lykke til med feiringen!

Produkter brukt i bursdagen

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten