0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Konfirmasjon til gutt – Slik pynter du til festen!

Konfirmasjon til gutt? Vi viser deg kreative måter å pynte til festen! Med metaller, jordfarger og mørke toner på bordpynt, ballonger, ballongbuer, konfirmasjonspynt generelt og til og med (den supergode) kaken – blir dette en feiring gjestene sent vil glemme.

Ballongbuer

Ballongbuer er essensielt uavhengig av hva man skal feire – se så kult det blir da! Ikke bare fungerer ballongbuen som en perfekt backdrop til festlokalet (Og bilder av det selvfølgelig..), men den gjør også at alle farger og annen dekorasjon til konfirmasjonen henger fint sammen. I denne konfirmasjonen brukte vi vår ballongbue i matt grå – den perfekt for konfirmasjon til gutt! Både denne ballongbuen, i tillegg til tre andre farger kan kjøpes ferdig oppblåst hos oss. Hvilken likte du best?

Bordpynt

Bordpynt til konfirmasjon kan være en stressende oppgave – kan man egentlige mixe og matche med farger? Til denne konfirmasjonen har flinke TABLETALES pyntet konfirmasjonsbordet – og vi elsker resultatet! Mørke farger, metaller og jordtoner fungerer godt sammen og gir et maskulint utrykk uten at det blir for dystert – perfekt for konfirmasjon til gutt! Alt dekketøy du trenger til konfirmasjon kan leies fra Tabletales, noe som er genialt for et festbord.

Kaker og annet spiselig

Kaker er viktig når man skal feire konfirmanten, både som midtpunktet på konfirmasjonsbordet og høydepunktet under middagen (Hvertfall ifølge oss! Mmm!) Denne kaken for konfirmasjon til gutt er bakt av jentene i SOULCAKE og inkluderer til og med et spiselig skilt med konfirmantens navn. Pretty damn cool!! Soulcake baker alt fra superdigge muffins og makroner til storslagne kaker – perfekt som alternativer til kake på festen.

Og voila! Slik pynter vi når det er konfirmasjon til gutt! Vi håper du ble inspirert til hvordan du kan dekorere på en maskulin og klassisk måte til konfirmanten sin festdag – Og at vi lettet litt vekt av skuldrene dine! Under har vi lagt til produkter vi anbefaler i anledningen konfirmasjon, ta gjerne en titt for enda mer inspirasjon. Lykke til med feiringen!

My wishlist

    Ingen produkter lagt til ønskelisten