0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Barnedåp til jente – Slik pynter du til et vakkert selskap

Barnedåp er en viktig begivenhet, men hvordan pynter man egentlig når det er barnedåp til jente? Med pasteller, duse toner og friske detaljer – i dette innlegget er det inspirasjon til en barnedåp gjestene sent vil glemme. Til dåpspynt har vi også fått hjelp av Tabletales til det yndige bordet, med søte vår-og sommerblomster, vintageservise med blomster og gullkant, samt jentene bak Soulcake til den utrolig søte kaken. Elsk!!

Ballongbuer

Vi i FestligeTing er enige om en ting – ballongbuer er et absolutt must i ett hvert selskap. Ballongbuer kan få enkel dekorasjon til å se ordentlig fullført ut, eller få farger og annen dåpspynt til å henge fint sammen. Plusspoeng for at denne ballongbuen også fungerer som en backdrop til bilder av selskapet! I denne barnedåpen til jente brukte vi vår ballongbue i fargen Fire. Både denne ballongbuen, i tillegg til tre andre farger kan kjøpes ferdig oppblåst hos oss. Hvilken likte du best?

Bordpynt til dåp kan være en vanskelig oppgave – mååå man egentlig ha rosa servise når det er barnedåp til jente? Til denne barnedåpen har flinke TABLETALES pyntet dåpsbordet – og vi elsker resultatet! Med søte vår-og sommerblomster, vintageservise med blomster og gullkant, løst knyttede linservietter og detaljer i rosanyanser – denne bordpynten er perfekt for barnedåp til jente. Alt dekketøy du trenger til konfirmasjon kan leies fra Tabletales, noe som er genialt for et festbord.

Et par av bildene fra dåpen er hentet fra Tabletales sin Instagram, den anbefaler vi dere å sjekke ut for mer inspirasjon til bordpynt!

Bordpynt til dåp

Kaker og annet spiselig

Hvor søt er denne dåpskaken til jente? De flinke jentene i Soulcake har bakt denne vakre kaken med en spesiallaget figur på toppen. En koselig idè for å gjøre kaken mer personlig for dåpsbarnet (til tross for at kun de voksne vil kunne nyte kaken) er å inkludere dåpsbarnets første kosedyr – i dette tilfellet et søtt lite rådyr. So cute!

Hvor vakker ble pyntingen til denne barnedåpen? So cute! Vi håper du ble inspirert til hvordan du kan dekorere med pasteller, duse toner og friske detaljer til dåpsbarnet selskap. Under har vi lagt til produkter vi anbefaler i anledningen dåp, ta gjerne en titt for enda mer inspirasjon. Lykke til med selskapet!

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten