KJØPSBETINGELSER

FESTLIGETING AS 816 097 282 MVA

Faktura adresse og besøksadresse (etter avtale): Aslakveien 14, 0753 Oslo. Inngang M på baksiden av bygget.

Retur adresse ( for privatkunder): Festligeting AS, Aslakveien 14 E, 0573 Oslo

Kundeservice: nettbutikk@festligeting.no

GENERELT

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du disse vilkårene. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning).

PRISER

Prisene er inklusive merverdiavgift og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er moms og eventuelt andre avgifter.

Når du handler for over 1000 kroner, trekkes fraktavgiften av automatisk (Fri frakt over 1000 kr)

Vi tar forbehold om skrivefeil.

BETALING

Ved kortbetaling benytter vi Klarna, og følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder. Vi oppbevarer ikke, og kan heller ikke se, dine private kortopplysninger. Vi gjør oppmerksom på at banken din vil kreve bruk av BANK-ID ved betaling.

Klarna Konto og Klarna Faktura: Betal med faktura og velg delbetaling hvis du ønsker det. Les mer om løsningen på Klarnas egne hjemmeside.

MOTTAK AV PRODUKTENE

Etter at du har mottatt pakken/produktene, må du så snart du har anledning og innen rimelig tid, undersøke om du har fått det du faktisk har bestilt, om produktene er blitt skadet under transport, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss hvis noe er galt, og vi vil finne den beste løsningen!

GARANTI OG REKLAMASJON

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. Festligeting AS kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller relevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

ANGRERETT

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: hipphurra@festligeting.no  og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Returadresse ser du over. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. Ved retur skal skjema for Angrerett fylles ut.  Du kan laste det ned her.

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler, ta

kontakt med Forbrukerrådet.