0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Våre beste tips til jentenes julebord!

Så siden det var min tur å arrangere, så ønsket jeg å gjøre det mer personlig og intimt, hvor vi faktisk hadde mulighet til å spille høy musikk og danse FØR vi dro videre på byen.

Julebordet ble så vellykket at jeg tenkte jeg skulle dele «oppskriften» med å arrangere julebord hjemme

Location

Som jeg skrev over ønsket vi en mer intim setting enn restaurant. Vi valgte derfor å arrangere julebordet hjemme, slik at vi kunne spille musikk, mingle og danse. MEN, siden jeg ser jentene så sjeldent hadde jeg ikke lyst å stå over grytene hele dagen, servere, rydde osv osv. Så løsningen ble….

Lei en kok


Dette var helt genialt! Vi leide rett og slett vår egen kokk! Og nei, det er ikke så dyrt som du måtte tro. Per kuvert ble det mye mindre enn det ville kostet å spise på restaurant! Han lagde en 8 retters middag, serverte oss, og ryddet kjøkkenet etter seg. GENIALT! Anbefales på det varmeste! Vi leide inn David Jonsson, han anbefaler jeg råd et varmeste!

Menyen så slik ut:

Hummer – wasabi – brokkoli
Avokado – kimchi – sesam – grønn chilimajones
Kylling – peanøtt – sesam

Dumplings – agurk – vårløk – soya

Kongereker – yozo – urter

Bao – crispy duck – hoisinmajones

Ribbe five spice – kål – koriander

Yoghurtis – sitrus – kokos – passjon

Eposten hans er: David.l.jonsson@gmail.com

Lei inn dekketøy

Siden jeg ønsket å gjøre kvelden så smooth as possible, leide vi inn all dekketøy, duker og servietter fra TABLE TALES.

Hvis du ikke har hørt om dette før, sier jeg bare «you´re welcome»! Margrethe som driver Table Tales har det vakreste dekketøyet, og du kan sette sammen et helt unikt bord! Du kan enten leie henne inn til å dekke for deg, eller så kan du selv dra å hente varene. Enkelt å levere tilbake og; skyll bare av alt av matrester, og levér det tilbake i bakker. GENIALT! Gjorde jobben med å arrange mye lettere, og ikke minst ekstra gøy å pynte et bord med det nydeligste dekketøyet. ANBEFALES!

Kjøp inn dekor

Vel, dette var kanskje ikke så overraskende😂 Men litt ekstra festlig dekor setter stemningen! Et must spør du meg :=) Man kan enten gå for et klassisk bord, eller gå all inn på «ugly Christmas table». I år skal jeg definitivt gå for det siste! I fjor ble det mer klassisk, og orb gullkulepakken var terningkast 6! Har brukt 3 pakker her, men noen av ballongene sto også i stuen. Brukte også lysslynger på bordet for å sette stemningen.

Add some Christmas Fun!

I invitasjonen til jentene oppfordret jeg alle til å ta på seg noe «jule-glam». Just for the fun 🥳

Lag en digg punch

Finn en digg oppskrift på nett og lag en (litt ekstra sterk) punch som du serverer gjestene!

Lag en kul spilleliste

Finnes mange kule spillelister på Spotify! Men et tips er å ha en liste klar! En du kan spille under middagen, og en som du setter på når du ønsker jentene opp på bordet.

Book karaoke taxi

Ja, dette finnes!! Oslo taxi har KARAOKE taxi!!! Ikke vet jeg om det er normalt, men Oslo Taxi ringte meg en time før taxien skulle komme og sa at karaoketaxien ikke var tilgjengelig likevel. Jeg ble så deppa😂 Når vi kom inn i taxien sa taxisjåføren at karaoketaxien dessverre hadde vært for langt unna, men han lovte å spille høy musikk. Ved første lyskryss stoppet han bilen, tok opp en saxofon og begynte å spille 😂 Viste seg at de bare tullet med oss. Haha, herlig! Kreds til Oslo Taxi!

Så gjenstår en ting til

DANS DANS DANS DANS!

Jeg angrer på at jeg danset hele kvelden – said no one ever

XO XO
Milena

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten