0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Tips til fortryllende fe-bursdag

Inspirasjon Til Fe-Bursdag

Det engelske ordet Fairy betyr fortryllelse eller forhekselse, og er opphavet til det vi kalles fe eller alv. Det vi elsker med dette temaet er at man har uendelige mange muligheter til å få en rett og slett magisk feiring. Man kan fint blande inn skogen med skogsdyr og pynt fra naturen, eller midtsommeraften med masse blomster og kranser til barn og voksne. Her ble vi inspirert til å lage en alvebursdag med bruk av pastell, blomster og girlandere. Vi har satt sammen våre anbefalte produkter til fe-bursdagen her, så kan du selv la deg inspirere!

Borddekking

Jeg hadde en visjon om masse blomster som midtpunkt på bordet – og brukte våre Girlander Blomster som utgangspunkt. Disse kan man bruke igjen og igjen, og er super dekorative! Så brettet jeg ut en rosa serviett, la stor og liten blomstertallerken oppå. Men la oss stoppe LITT opp og se på disse tallerknene – de er som små akvarell kunstverk! Finnes også som servietter. Tror dette blir vårt favoritt servise til sommeren! En fin detalj er servietter som ser ut som et blad med gulldetaljer. Legg de gjerne forskjellig til hver tallerken – så blir det mer levende:-)

Plastbestikk i gull gjør det eksklusivt, og gjør det enkelt å rydde opp etter festen.

Ballonger

Vi valgte doble rosa jumbo ballonger som gir en eksklusiv og dus rosatone – sammen med vinblad girlander under som gir en liten touch av fortryllet natur.

Vi fortsatte i pastelltoner, og lagde en halvbue av doble ballonger med regnbuens farger som inspirasjon. Når jeg sier doble ballonger, er dette ballonger med en hvit ballong trukket over. Slik blir fargene helt duse, og vi elsker det!

For å sørge for en fortryllende stemning, så satte vi inn westeriagren som faller så vakkert ned med hvite, små blomster nedover grenen.

Å henge opp en girlander i tema er en enkel måte å understreke temaet på. Denne fe-girlanderen er bare så vakker og inneholder 2 i 1! 1 Med teksten «I believe in fairies» og en girlander med blomster. Detaljene er helt utrolig fine, og denne kan henge på bursdagsbarnets rom etter feiringen.

For å få inn litt mer gull detaljer, så hang vi opp en gull-backdrop i vinduet. Denne er så dekorativ! er gull-blomster som gir en så fin effekt!

Og prikken over i´en er disse vidunderlige vingene fra Meri Meri. Passer til bursdagsbarnet som da kan leke seg med vingene og et hårbånd med blomster. Rett og slett fortryllende fint!

 

 

Produkter brukt

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten