0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

17. mai Vimpelgirlander - 5 m

Pynt ute til 17.mai!

Det er ingen tvil om at vi kommer til å huske 17.mai anno 2020 som en ekstra spesiell feiring. Med sine restriksjoner avlysninger og begrensninger så er det lett å miste litt motet.

Men det er her små ting kan gjøre en liten forskjell. Det er desto viktigere å pynte for å gjøre oss selv, og kanskje de som går forbi huset eller leiligheten din – litt glade! Vi har ihvertfall tenkt å gjøre det beste ut av det hjemme – og norske flagg i alle varianter skal pynte opp vår fineste dag i hele året – nemlig selveste nasjonaldagen!

Inngangsparti / Balkong

Ingen tvil om at vi er glade i ballonger – og vi har satt sammen en 17.mai spesial ballong- girlander på ca 120 m i fargene rødt, hvitt og blått med teksten «Gratulerer med dagen».

Den monteres enkelt opp på trappen, porten, balkongen eller over døren eller vinduet ved at du fester tråd som følger med.

Denne kommer ferdig oppblåst, levert med bud, eller du kan hente selv på vårt lager på Røa. Den vil dessverre ikke bli tilgjengelig flatpakket, annet enn at man kan kjøpe ballonger i rødt, hvitt og blått og sette sammen selv:-)

Så har vi de klassiske bukettene også, med eller uten helium.

De kan plasseres ved inngang, eller deles opp og henges på hver sin stol.

Flagg og girlandere

Ingenting sier 17.mai mer enn vårt flotte flagg. Vi elsker flagget i alle varianter, og en favoritt vi oppdaget i fjor er girlandere! De er så dekorative!

Og alt blir fint sammen med litt grønne kvister med bjørk – sett sammen en bunt, sett på en sløyfe med 17.mai bånd og fest til porten, balkongen eller sett det i en vase.

Vi håper at det blir en fin 17.mai feiring for alle, og at dere ble inspirerte til å pynte ute for dere selv (og naboen):-)

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten