0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Påsken 2020 & «Ut av karantene» fest ?

Det er ingen tvil om at påsken 2020 vil bære preg av situasjonen verden befinner seg i. Mange hadde planlagt å reise til utlandet, hvor reisen har blitt kansellert, og det er ikke engang sikkert at vi får reise på hytta. Det er sikkert mange barn som er skuffet og lei seg over at de store påskeplanene har blitt kansellert, og akkurat derfor er det viktig å gjøre det beste ut av situasjonen vi befinner oss i. Så hvorfor ikke arrangere en liten påskefest i hagen/stua hjemme? Det har i hvert fall vi planer om!

Selv har jeg siste dag i karatene i dag, og i morgen blir det da feiring at mamma er ute av karantene 😂 Oh yes, det blir FEIRING! Og hva er ikke da bedre en en liten «snart påske»-fest ??

Vi har to faste lekekompiser her hjemme. Det er våre to nabogutter. Så vi skal invitere de på «fest» i morgen ute i hagen. Vi skal pynte et lite bord, grille pølser, og selvfølgelig lage en skattejakt! Planen er å lage et rebusløp hvor de må løse små gåter som fører de til neste post. Tilslutt vil det føre til SKATTEN! Og det kan jo være hva som helst, men planen i morgen er at de skal få en pose med litt godis og DIY harepusballonger!

Barna har ventet en uke på denne dagen, og gleder seg vilt! De teller ned dagene til vi skal ha fest 😂  Antall festdeltagere spiller ingen rolle i disse tider, la oss heller gjøre det beste ut av det, og feire små ting som skjer i denne spesielle hverdagen vi befinner oss i ❤️

Peace and love,

Milena (som egentlig skulle til California 1 april med hele familien 😭😭)

Andre morsomme temaer som kan passe:

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten