0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Inspirasjon sirkus bursdag tema

Inspirasjon til sirkus bursdag

Sirkus og tivoli er begge to populære temaer til barnebursdag, og når det var tid for  5 års bursdagsfeiring, gled disse temaene litt sammen og resultatet ser du her!

Bursdagen var i juni, så det å kunne bruke uteområdet på dette er praktisk – med tanke på plass til aktiviteter og ikke minst slippe bekymre deg for søl av popcorn og kaker!

Barna var helt ville fra første stund, og jeg må innrømme at dette går under det morsomste temaet å arrangere barnebursdag til, til nå!

Aktiviteter

Noen vil kanskje si vi tok helt av med innleide aktiviteter – AND WE DID! Men igjen, dette er den morsomste bursdagen vi noen gang har arrangert og det var en bursdag som «gikk av seg selv». Barna hadde det så gøy at det var ingen som ville gå når den var ferdig:-)

Vi hadde i utgangspunktet tenkt å leie inn et hoppeslott, men da vi så Barnas Dag sin nettside,  var det altfor fristende til å bare leie et hoppeslott! Så endte opp med å leie følgende:

Sirkus Hoppeslott med tak,

Stor popcornmaskin,

Sukkerspinnmaskin,

Lykkehjul gulvmodell,

tivolibod og Tippetroll-kasse.

Vi hentet dette selv på Gjerdrum, for å spare penger, men det var et stykke unna Oslo, så vi bestilte henting dagen etter da det var enklere. Men ikke noe problem å hente selv heller, man trenger bare en bil med stort bagasjerom!

Hoppeslott er noe av det gøyeste Sebastian vet! TIPS er å la de hoppe 4 stk av gangen så de ikke hopper på hverandre. Og la alltid en voksen stå og passe på – de dunker fort borti hverandre og man kan lett unngå det med færre som hopper samtidig.

Nedenfor vises Tivolibod som barna og vi voksne hadde det kjempegøy med! Det var kasting av ring på store blyanter, baller som ble holdt magisk oppe av luftstrøm og prøve og få ball oppi et nett. Når barna hadde vært gjennom «løypen», fikk de godtepose som «belønning».

Lykkehjul er et must på sirkus/tivoli bursdag og vi hadde egentlig tenkt at vi skulle dele ut godteposen til det – men 5 åringer klarer ikke vente så lenge har vi erfart så vi tok det ved tivoliboden.

Vi hadde noen smågaver (PlayDoh, klistremerker, sprettballer mm) som vi loddet ut ved at barna fikk utdelt nummer på lapper vi hadde laget. Så når nummeret ble riktig, fikk de en ting. Det var gøy, og barna tok med seg et minne hjem:-)

 
Vi leide også en liten morsom aktivitet som het tippetroll – kasse! Barna kastet risposer og det var om å gjøre å tippe over de små lykketrollene:-)

Bordpynt

Krakker og bord fra IKEA fungerer supert til barnebursdager! Milena har malt disse (se eget blogginnlegg) – og de er såååå fine!

Vi dekket på med servise fra Meri Meri tivoli temaet – det er så utrolig fint! Og er enkelt å få frem temaet:-)

Kaker Og Candy

Ingenting sier sirkus og tivoli mer enn Popcorn og sukkerspinn! Det fulgte med enkel bruksanvisning og alt vi trengte fulgte med! Så enklere blir det vel ikke? Og så fikk jeg Milena til å lage cupcakes siden vi har så utrolig søt cupcake pynt ! Så enklere for vertinnen blir det ikke:-)

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten