Heliumballonger

Vi leverer heliumballonger i Oslo for 199,-. Kan også hentes hos oss på Røa i Oslo.

 

Festligeting er medlemmer av Ballongalliansen for miljø (BAFM) i Norge. Vi bruker ballonger av naturlateks av verdens beste kvalitet og disse er 100 % nedbrytbare. Folieballonger vil ikke brytes ned i naturen, men vi selger ikke ballonger uten vekter, og dermed sikrer vi at de ikke flyr sin vei:-)

All helium som blir brukt til ballonger er overskudd fra ren helium som ikke kan brukes til annet (f.eks. medisinsk bruk). Den heliumen vi bruker til ballongene er altså ikke like ren som den som brukes til medisinsk bruk, og er ikke til å sammenligne med den.  Dersom vi alle følger gode regler om avfallshåndtering ( stikk hull og kast i søppel) vil ikke ballonger utgjøre noen som helst fare for miljøet. Ved spørsmål rundt ballonger og miljø, vennligst ta kontakt med oss eller se mer her!

Vi har leverer håndlagde og personaliserte heliumballonger i Oslo. Vi har ett stort utvalg ballongbuketter, store ballonger med håndlagde tassels og vi har ett stort utvalg ballonger som du kan sette egen tekst på. Hvis du ønsker en egen fargekombinasjon er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg så gjerne.
XoXo Anne & Milena