FRAKT OG HENTEBETINGELSER

LEVERINGSTID

Vi har fast utsending fra nettbutikken mandager, onsdager og fredager. Haster det, send oss en mail!

Ved bestilling av heliumsballonger må bestillingen være registrert hos oss før  3 dager til ønsket levering. Dette grunnet at det er stor pågang før begivenheter og helger, og vi kan ikke garantere at vi alltid kan levere på kort tid. Men ring oss om det haster, så finner vi alltids en løsning!

FRAKTBETINGELSER

Vi samarbeider med PostNord og hos oss kan du velge mellom MyPack Collect 99,- og MyPack Home 249,-  som leveringsalternativer.

For alle varer, minus levering av heliumsballonger,kan vi tilby en fast fraktpris på 99 kr og fri frakt om du handler for over 1000 kr*.

* Heliumsballonger kan kun sendes med bud, eller hentes selv på Røa, Oslo. Gjelder altså ikke fraktalternativer over.

MyPack Collect – Hente i butikk (vanlig postgang)

Er pakken din under 2 kg, 35 cm lang, 25 cm bred og 12 cm dyp, så leveres denne i postkassen din. Pakker utover maksstørrelse vil bli sendt som MyPack.

Med MyPack leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg over hele landet. Det finnes flere enn 1500 utleveringssteder i dagligvarebutikker i hele Norge. Lange åpningstider sørger for at du kan hente pakkene dine når passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet varsler PostNord deg via sms. Fremsendingstiden er normalt 1-3 virkedager (enkelte strekninger 4-5 virkedager).

MyPack Home – hjemlevering (vanlig postgang)

Hjemlevering er en tjeneste som er utviklet for kunder som ønsker varene levert hjem til privatadressen, men tiden er den samme som vanlig postgang. Varene leveres på anvist sted på bakke/gulvnivå. Når forsendelsen er klar for levering vil mottaker motta sms, e-post eller brev med melding om ankommet gods. Mottakeren kan da bestille ønsket leveringstidspunkt på www.PostNord.no eller telefon 09300.

Fremsendingstiden er i byer og tettsteder er normalt 2-3 virkedager, i mindre byer er det 2-5 virkedager.

PostNord Hjemlevering dekker hele landet. Kveldslevering er en mulighet i enkelte områder, men har vekt- og størrelsesbegrensning. For øvrige destinasjoner tilbys levering på dagtid.:

Kveldslevering: leveres mellom kl 17:00 – 21:00

Daglevering: leveres mellom kl 08:00 – 13:00 eller 13:00 – 17:00

BUD (gjelder kun Oslo og omegn)

Mange kunder ønsker heliumsballonger kjørt hjem. Ta kontakt med oss for priser og bestilling av bud. Vi jobber med å få på plass faste (lave) priser med bud for våre kunder. 

Hente selv (gjelder kun Oslo og omegn)

Velger du hente selv som leveringsalternativ, kan pakken hentes hos oss i Aslakveien 14 M, inngang på baksiden av bygget. Der ligger pakken ved vareheis på et varebur. Bare å ta pakken med ditt navn på. Denne løsningen er ubetjent, så ring oss om du lurer på noe. (info på inngangsdøren).

Døren er åpen hverdager mellom 9-15 (avtal med oss utenom disse hentetidene, gjelder også henting i helger)

Har du bestilt heliumsballonger? Da må du få en bekreftelse fra oss før du kan hente. Dette pga at det i perioder kan være lengre leveringstid og at ballonger er ferskvare. Vi må derfor være sikre på at vi leverer fra oss best mulig vare, til riktig tid.

Husk at dere kan alltid kontakte oss på mail eller telefon om det er noen spørsmål rundt frakt.