0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Tips til fotball-bursdag!

Borddekking

Vårt beste tips er å bruke det man har av tema leker, sett det på bordet og bruk det i dekoren. Vi er også glade i honeycombs som kan kjøpes i tema-farger og gjør et fint dekor-element. Jeg valgte hvit duk, da jeg syns det kan bli for mye farger, men fotballduken vår i «gress» og med fotballer er også fint – den er i plastikk, men det passer fint til en barnebursdag.  Her har jeg klippet den til en løper istedenfor hel duk. Tips er å huske å teipe endene fast til bordet! Det er fort gjort at barna får med seg duken når de går fra bordet (eller gjemmer seg under bordet) – og da sikrer man at man ikke søler unødvendig.

Ellers valgte jeg svarte store tallerkener, og de små fotball-tallerkene våre. Blandet sammen med Oh happy day tellerknene våre i svart og hvitt rutete mønster – love them! Det blir så sofistikert med en gang man bruker disse.

Blandet sammen ulike servietter; fotball serviett og svarte og grønne.

Hadde planlagt å kjøpe svarte drikkeflasker som barna kunne få navnet sitt på, og ta med seg som gave; men fant bare til over 200 kr pr stk, og det ble for mye syns jeg. Så jeg tok rett og slett kjøpte Imsdal barne-vann flasker, teipet hvit teip over etiketten og satte på navnet deres. Utrolig mange som drakk opp og som syns det var stas med en drikkeflaske, i ekte fotballtema stil.

Ballonger

Ballonger er også en veldig enkel måte å få frem tema. Her fikk hvert barn en ballong som var festet til goodiebagen (med godteri). Det var superpopulært – mange tilbakemeldinger på at den hang lenge på barnerommene til de som var gjester:-)

Fargetema ble svart, hvitt med innslag av grønt. Kunne valgt å ha inn i sølv og – men ofte nøyer vi oss med 3 farger for at det ikke skal bli rotete.

 

Kaker

Altså.. Som mange kjenner til, så strekker ikke tiden helt til – så jeg sto sent kvelden før og «bakte» sammen en TORO langpanne sjokoladepanne med glasur, kjøpte fotball dekor kit på butikken, og vips så hadde jeg en fotballbane – langpannekake!

Det er ikke mer som skal til for at barna blir superhappy! Og vi har kule figurer som kan settes på kaken og oppnå fullstendig fotball-kamp-kake!

Og jeg visste jeg kom meg unna en såpass enkel løsning da jeg allerede hadde bestilt nydelige cupcakes fra HANCOCK.  Sa bare jeg skulle ha fotball tema, og de visste akkurat hva de skulle lage til meg. De er så fine! Og barna elsker spesielt toppen:-)

Elsker forresten vårt gjennomsiktige kakefat som kan fylles med det en føler for til enhver anledning – da har du alltid noe du kan lage etter tema (legg i  fotballsko, ballonger, blomster mm) Finnes i 2 ulike størrelser.

 

Produkter brukt

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten