0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Feire bursdag på restaurant? Her er våre pyntetips!

Pynt til restaurantbursdag

Vi får mange spørsmål om hva slags pynt vi anbefaler når man skal feire bursdag på restaurant. Mange ønsker å gjøre feiringen personlig, og selv om man middagen finner sted på restaurant, er det fullt mulig å få til! De ansatte er ofte veldig behjelpelige med å pynte bordet for deg, så du kan komme til ferdig pyntet bord. Så vi har samlet våre favorittprodukter som du lett kan ha med deg når dere spiser ute. Bare lever det tidligere på dagen, så er sikkert restauranten behjelpelig! :=)

På Bordet

Når man har bursdag er det gøy med litt ekstra bursdagseffekter, for å skille middagen fra en vanlig middag. Noe som er lekkert er å legge en «happy birthday » girlander på bordet. Veldig populært og da blir det ingen tvil om at det er bursdag!

 

Det kan også være gøy å plassere partyhatter på hver tallerken. Det løfter feststemningen med en gang!

Miniballonger som ligger på bordet er også veldig stemningsfullt, og understreker at det er bursdag. Må jo ikke være tvil!

 

Hvis du synes  det er gøy å vise verden at DU er bursdags»barnet», så er dette «ordensbåndet» for deg! Vil tro du får litt ekstra oppmerksomhet hvis du har på den. Og den kan henge over din stol når gjestene kommer.

Bordkort gjør også at det blir en mer personlig middag. Selv om man ikke er så mange. Det er i hvertfall noe som understreker at det ikke bare er en «vanlig» middag.

Små tallballonger med tassels, kan også brukes som bordpynt. Kan settes i vasen med blomstene, eller rett og slett i et glass.

Ballonger

Spør du oss så er ballonger et must! Våre gullkuler og sølvkuler er superpoulære å ha med seg på resturant. Er virkelig det lille ekstra. Plasser de på bordet, og fest de i forskjellige høyder. Hver pakke har 8 ballonger. Tenker 8 ballonger holder til et vanlig 6-mans bord.

Tallballonger er også en utmerket måte å vise at det er en bursdagsfeiring! Hvis det er høyt under taket kan de sette oppe på bordet, eller så kan de stå bak stolen din.

En av våre bestselgere er jo jumboballonger med personlig tekst. Hva med å skrive «It´s mye birthday bitches» eller «Anne 40 år». Eller «40 is the new 30». Mulighetene er uendelige. Denne er også gøy å ha med seg videre på fest. Lover en god latter, for den er stor :=)

Det var våre beste tips :=) Håper du finner de nyttige! Og, det er bare å kontakte oss hvis dere trenger tips eller råd!

Klem Milena

xoxox

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten