0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Lag din eger bar med gamle paller

For ca et år siden skulle vi ha en fotoshoot der vi trengte en bar. I mangel av materiell, gikk vi ned i kjelleren i lokalet vi holder til på Røa, og fant noen gamle paller som sto forlatt i et hjørne. Vi børstet av støvet og bar opp 3 stk. Vi hadde ikke tid til en enormt kreativ og presis konstruksjon, så Anne tok tak i sagen, og vips så hadde vi en bar med hjelp av kun et par strips. Resultatet ble akkurat slik vi ønsket, og den sto faktisk fast hjemme hos Milena hele sommeren. Den ble brukt ved flere anledninger, og vi tenkte derfor at dette er et lite tips vi ønsket å dele med dere. Den kan brukes i alt fra barnebursdager, bryllup, sommerfester, sky is the limit. Vi har stylet den på X antall måter, men tenkte å starte med å vise en litt romantisk look, så kommer en litt mer leken styling til uken. Men først, en rask beskrivelse av hvordan man lager en palle-bar. 

Alt du trenger er:

SAG

STRIPS

3 PALLER

+ 3 PLANKER HVIS DU ØNSKER EN RAMME RUNDT

Sag to paller i to. Deretter plasserer du hver del i 90 graders vinkel på hver side av den hele pallen. Strips fast oppe og nede på hver side. Da har du en front, med to sider. Plasser så en av delene fra de to avsagde pallene på toppen av baren, slik at det blir bordplaten. Strips fast. Og vips, you´ve got yourself a bar.

Ønsker du en ramme rundt, spikre fast to planker på hver ende av baren. Deretter plasserer du en planke på toppen. Fest med spikre.

Det finnes sååå mange måter å style denne baren på. Den kan males i alle regnbuens farger, eller, så kan du beholde den som den er, som vi har gjort med vår bar. Da får man en rustikk look, som kan passe perfekt til blant annet bryllup.

Vi har brukt kunstige blomster på buen, men dette kan du også gjøre (for å spare penger, som vi er fan av) med grener som du finner i hagen eller nærområdet. Er det syrinsesong, må jo det være MYE bedre enn kunstige blomster?? Eller skal du pynte den til 17. mai, hva med bjørkegrener?

Her kommer to forslag til styling:

Styling 1

Det enkle er ofte det beste. Vi ønsket en rustikk look, og fant fram noen gamle bøker fra bestemor som vi brukte som kakestativ. Og selvfølgelig glass og en champagnekjøler. Det som gjør hele baren er selvfølgelig blomstene. Vi har her brukt kunstige blomster, men dette kan også gjøres med grener fra hagen. Trenger ikke være så mye mer avansert enn det?

 

Styling 2

Bar nummer 2 kjørte vi på med litt mere pynt. Vi pyntet blomsterbuen med lyslenker fra ikea. De finner du her. Vi ønsket et skilt med morsom tekst, og der brukte vi vårt personaliserte akrylskilt. Det fylte vi med eucalyptusbalder. Vi festet hvite vimpler på veggen bak baren, og satte opp scriptballong (festet med teip) foran baren. Ble ikke dette den perfekte baren til et bryllup?

 

Vi har også stylet denne baren i tropisk og hawai tema. Bilder av disse kommer senere denne uken.

Ønsker dere en fin søndag!

XOXO

Milena & Anne

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten