0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.

SAMME DAG DISPACH

Før klokken 12.00

RASK LEVERING

Fri frakt over 1000,- (ikke helium)

LOKAL PICK UP

Hjemlevering Oslo/Bærum

Den nye bryllupstrenden – BOTANISK BRYLLUP

Vi vil ha planter, masse planter! Gjerne en hel botanisk hage! Det er ingen tvil om hva som er det mest «trendy» looken på bryllupsfrontet for øyeblikket, og akkurat derfor har vi laget et eget tema som vi har kalt Botanical Wedding.

Fargene som går igjen er eukalyptus grønt, mint, hvitt og rosègull (kan gjerne bruke gull også).

Paletten ser slik ut:

Det skal være duse farger, med trykksaker i miljøvennlig bomullspapir, eukalyptus blader, grønne vegger, og MASSE grønne blader. En mer romantisk setting får man ikke!

Her kommer litt inspirasjon til hvordan du lett kan få til drømmedekoren!

Borddekor

Små vaser med eukalyptusblader er perfekt til dette tema. Det som er fint med eukalyptus er at det er like fint når det er tørket, så du slipper å uroe deg for at de skal se vissene ut. Det er fint å legge blader på menyen, på tallerken osv osv. Led-lys, i flasker, eller liggende på bordet er også et hot tips, for å oppnå en romantisk setting, og ingen tvil om at det, sammen med stearinlys skaper fantastisk stemning for bryllupsmiddagen. Skal du ha trykksaker, som meny og bordkort, anbefaler vi å bruke bomullspapir, som gir en soft rustikk look. Vi synes også at våre bordkort i form av glasskuler med eukalyptus blad er perfekt til dette tema. Veldig fint å blande inn moderne og minimalistiske elementer som bordnummer i akryl.

Dekorer gjerne også brud og brudgommens stoler med blader eller girlandere med eukalyptusblader og roser. Og for prikken over i-en heng et skilt på stolene. Er jo et eget bilde i seg selv.

Rull til toppen

My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist