0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Bursdag i verdensrommet ?

Dette må være det perfekte bursdagstema for gutter og jenter som synes det er gøy med planeter og verdensrommet. Og for mammaer som synes det er gøy å pynte 🙈👽 Selv har jeg en 6 åring som sikkert kan navnene på planetene bedre enn meg, og da jeg foreslo Out in space tema på bursdagen hans, ble det et stort JA!

Er jo litt over gjennomsnittet barnslig selv, og det beste jeg vet, når det er bursdag, er å gå ALL IN på tema vi velger. Synes det er barnslig gøy, å skape et eget univers (bokstavlig talt) i det valgte tema. Jeg pleier også å inkludere barna i planleggingen og pyntingen, og ja, de er like gira som meg!

Tema anbefales på det sterkeste, og håper dette kan bidra til litt inspirasjon 😘😘

Vi startet noen dager før å lage planetene. Vi kjøpte inn akrylspray på Clash Ohlson. Vi blåste opp 90 cm latexballonger i forskjellige størrelser, før vi sprayet. Vi lot dem tørke en dag, før vi hang de etter tuten opp i taket. Det var nok å bruke en god teip :=)

Vi klippet opp sølvgardiner som vi hang i tykke strimler, og selvfølgelig måtte vi bruke den fantastiske girlanderen fra Meir Meri. Den var virkelig prikken over i-en.

Vi brukte også sølvfolie til å kle alle stolene, bare for det var litt ekstra gøy, hehe.

Lagde også et romskip av papp. Resultatet ble så som så, men barna ELSKET det. Den står fortsatt på sønnen min sitt rom.

Borddekor

Brukte selvfølgelig robot tallerkenerromskip kopper og planet servietter fra Meri Meri. La også lyslenke fra juletreet på bordet, for litt ekstra «robot feeling».

Som duk brukte vi gavepapir med bilder av universet.

Kake & Cupcakes

Var ikke lett å finne noen som sa ja til å lage kaken jeg så for meg. Eller som sønnen min så for seg. Vi brukte en del tid på Pinterest, og vi var ikke i tvil da vi fant kaken vi ville ha. Marisol Kaker sa ja, og hun leverte UNDERVERKER. Var den ikke flott? Dessverre har hun flyttet tilbake til Brasil, så ikke lenger mulig å bestille fra henne. Vi brukte romskip cake toppers på kaken, og romskip cupcake kit på (egenbakte!!) cupcakes.

Håper dette var til inspirasjon!!

Ønsker dere en fantastisk bursdagsfeiring!

Milena 37 og Mathias 6 (snart 7)!

Produkter brukt

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten