0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.

SAMME DAG DISPACH

Før klokken 12.00

RASK LEVERING

Fri frakt over 1000,- (ikke helium)

LOKAL PICK UP

Hjemlevering Oslo/Bærum

Botanisk utdrikningslag

Det har aldri vært enklere å få tak i kule props til utdrikningslaget! Og nå finnes det også flere temaer du kan velge mellom. Vår favoritt denne sesongen er helt klart BOTANISK UTDRIKNIGSLAG. Masse grønt, hvitt og lekre gulldetaljer, er helt klart en vinner nå du planlegger den bestevenninnen dins spesielle dag!

Her kommer litt inspirasjon til hvordan du kan sette detaljene på et botanisk utdrikingslag!

Ballonger

En hvert utdrikningslag bør ha ballonger for å få effekten «instant party». For det er virkelig det ballonger gjør! Enten om dere har med en ballongbukett, en jumboballong, eller om dere dekorerer lokalet der dere ender opp med en DIY ballongbue! Mulighetene er mange, men vi garanterer at bruden kommer til å elske det og at det vil skape god stemning!

Kle opp bruden!

Er selvfølgelig ekstra gøy å kle opp bruden med noe som viser verden at hun er hovedpersonen! Kle henne opp med et nydelig bride to be – slør og gjerne også et ordensbånd hvor det står BRIDE TO BE: Det er også gøy at alle gjestene viser at de av hennes «team», altså TEAM BRIDE. Kle de opp med matchende ordensbånd hvor det står «team bride».❤️

Fotoprops

Det er alltid gøy, for både brud og festdeltagerne å ha fotoprops til festen! Når har vi fått en fotoramme og fotoprops hvor man faktisk kan skrive på navnet til bruden! Eller hva med hennes nye etternavn?

Et annet tips er også å ta vare på minnene ved å ha en egen gjestebok for utdrikningslaget. Her kan alle festdeltagerne skrive en morsom hilsen og kanskje kan du som forlover lime inn bilder fra dagen, og gi henne i etterkant av utdrikningslaget. Dette er garantert en vinner!

Gjør det enkelt med papp!

Det er ingen tvil om at det mye som skjer i løpet av et utdrikningslag, så det å bruke pappservise er lurt! Og selvfølgelig må det matche resten av tema! Vi elsker dette printet ❤️

Kaken!

Kake er like viktig som ballonger, spør du oss 😂 Og det er selvfølgelig viktig med en kaketopper som står til resten av tema❤️

Håper dette var til inspriasjon til hvordan du kan pynte utdrikningslaget! Vi har også flere andre teamer slik at du kan velge det som passer din brud!

Ønsker deg lykke til med planleggingen!

XoXo

Milena

Produkter som passer til Botanisk utdrikningslag

Rull til toppen

My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist