0
0
Subtotal: kr 0.00
Ingen produkter i handlekurven.
Søk
Close this search box.

FAKTURA PÅ EHF

Bedriftskunder kan handle på nett og få faktura på EHF

FRI FRAKT OVER 1500,- KR

Gjelder ikke oppblåste ballonger eller over 5 kg vekt pr post

LOKAL PICK UP RØA

Hjemlevering med bud Oslo/Bærum ved checkout

Barbie Bursdag hos Tone Damli Aaberge

Inspirasjon Til Barbie Bursdag

Come on Barbie, let´s go party!  Det var nesten det vi svarte Tone Damli Aaberge da hun spurte om vi kunne hjelpe med å lage Barbie bursdag til Billie som ble 5 år:-)

Vi må ærlig innrømme at vi elsker å lage bursdager til jenter siden vi begge har 2 gutter hver – og ingenting sier mer rosa og at man kan spille på det feminine og girlpower enn BARBIE! Så vi gikk all in som vanlig.

Ballonger

Som 80-talls barnet jeg er, er jeg nærmest vokst opp med Barbie, og det er gøy ay dette temaet er på vei inn.

Vi tok utgangspunkt i Barbie rosa-fargen. Det er endel svart og turkis også, men rosa er helt klart hovedfargen. Glitter, glossy og glam er og definitivt endel av Barbie temaet.

 

Vi syns det er gøy å lage jumboer i tema der vi setter sammen farger og her lastet vi ned fonten til Barbie, slik at det ble riktig stil på Billie sitt navn:-)   

Dersom du ønsker tilsvarende, så bare send oss mail. Koster fra 799 avhengig av størrelse på skriften.

 

Våre nye favoritter var så klart på plass: Ombre orbz ballonger. De kommer i 6 ulike farger, og vi setter på ulike tassels og silkebånd. De er bare så fine!

Det fantastiske neon skiltet er fra Naughty neon. Vi kommer til å begynne å leie ulike typer ut om litt:)

Borddekor

What would Barbie do? Jo, vi tenkte hun ville kjøpt en rosa glitterduk-  og det gjorde vi. Vi kjøpte denne på meter hos Stoff & Stil. Den er super rosa og glitrende, og gjør det lille ekstra. Koster 60 kr meteren, og gjør mye ut av seg. Kan brukes som backdrop og om man ønsker det!

 

Ellers ville vi holde det i Barbie sin ånd, med svart og hvit rutete tallerken, en liten rose tallerken. Sammen med turkis og hvitstripete serviett og kopper i fargen caribian blue. De små minihattene er alltid gøy på fest, til barn og voksne:-)

Kaker

Det luktet boller og og kanel når vi kom til Tone, så hun hadde baksten under kontroll. Hun hadde også bestilt en kake fra Hancock med tema Barbie.

Kakefatet er fra oss, og består av 2 stk rosa akryl fat:-) Kan settes oppå hverandre, eller hver for seg.

Produkter brukt

My wishlist

Produktnavn Enhetspris Lagerstatus
Ingen produkter lagt til ønskelisten