Konfirmasjon eller dåp? Våre beste tips for pynt og borddekor

Ballongbue og borddekor
Borddekor til barnedåp gutt

Skal du snart arrangere konfirmasjon? Det kan være vanskelig å pynte til konfirmasjon, ja hvordan gjør man det egentlig med farger? Er det en regel om at blått er for gutt og rosa er for jente? I dette innlegget ønsker vi å vise deg kreative måter å pynte til det store selskapet – med metaller, jordfarger og mørke toner på bordpynt, ballonger, ballongbuer og konfirmasjonspynt generelt. Dette blir en feiring gjestene sent vil glemme! Dette kan også brukes som inspirasjon til andre typer selskaper som barnedåp :=)

Ballonger og ballongbuer

Ballongbuer er essensielt uavhengig av hva man skal feire – se så kult det blir da! I anledningen, barnedåp til gutt, valgte vi å bruke denne superkule ballongbuen i mint i kombinasjon med de utrolig kule ‘Orb’ sølvkuleballongene våre. Dette kan også passe utmerket til konfirmasjonsbordet. Å kombinere metaller med duse toner gir et maskulint utrykk som passer perfekt til selskapspynt i konfirmasjon eller barnedåp til gutt. Under har vi lagt til flere ballongbuer som passer godt til en maskulin konfirmasjon og alle kan kjøpes ferdig oppblåst hos oss. Hvilken likte du best?

Ballongbue og ballonger til dåp gutt
ballongbue guttedåp
Sølvballonger til guttedåp

Bordpynt

Bordpynt til konfirmasjon kan være en stressende oppgave – hvordan gjør man det egentlig med farger? Vi sverger til TABLETALES når det kommer til selskapsbordet. Ikke bare er bordpynten alltid ‘spot on’, men alt dekketøy du trenger til selskapet kan leies fra Tabletales, noe som er genialt for et festbord. Mørke farger, metaller og jordtoner fungerer godt sammen og gir et maskulint utrykk uten at det blir for dystert – perfekt for barnedåp til gutt eller til et lekkert konfirmasjonsbord.

Borddekor til barnedåp gutt
Bordpynt barnedåp til gutt

Og voila! Vi håper du ble inspirert til hvordan du selv kan dekorere på en maskulin og klassisk måte når konfirmasjon eller dåpsdagen nærmer seg – og at vi lettet litt vekt av skuldrene dine! Under har vi lagt til produkter vi anbefaler i anledningen konfirmasjon, ta gjerne en titt for enda mer inspirasjon. Ønsker du produkter til barnedåp kan du se her.

 

Lykke til med feiringen!