Den nye bryllupstrenden – BOTANISK BRYLLUP

Vi vil ha planter, masse planter! Gjerne en hel botanisk hage! Det er ingen tvil om hva som er det mest «trendy» looken på bryllupsfrontet for øyeblikket, og akkurat derfor har vi laget et eget tema som vi har kalt Botanical Wedding.

Fargene som går igjen er eukalyptus grønt, mint, hvitt og rosègull (kan gjerne bruke gull også).

Paletten ser slik ut:

Det skal være duse farger, med trykksaker i miljøvennlig bomullspapir, eukalyptus blader, grønne vegger, og MASSE grønne blader. En mer romantisk setting får man ikke!

Her kommer litt inspirasjon til hvordan du lett kan få til drømmedekoren!

Borddekor

Små vaser med eukalyptusblader er perfekt til dette tema. Det som er fint med eukalyptus er at det er like fint når det er tørket, så du slipper å uroe deg for at de skal se vissene ut. Det er fint å legge blader på menyen, på tallerken osv osv. Led-lys, i flasker, eller liggende på bordet er også et hot tips, for å oppnå en romantisk setting, og ingen tvil om at det, sammen med stearinlys skaper fantastisk stemning for bryllupsmiddagen. Skal du ha trykksaker, som meny og bordkort, anbefaler vi å bruke bomullspapir, som gir en soft rustikk look. Vi synes også at våre bordkort i form av glasskuler med eukalyptus blad er perfekt til dette tema. Veldig fint å blande inn moderne og minimalistiske elementer som bordnummer i akryl.

Dekorer gjerne også brud og brudgommens stoler med blader eller girlandere med eukalyptusblader og roser. Og for prikken over i-en heng et skilt på stolene. Er jo et eget bilde i seg selv.

Fotovegg

Ingen tvil om at de fleste bryllup har en vegg der gjestene og brudeparet kan ta bilder for å ha minner fra den store dagen. Med et stativ, kan du velge mellom mange backdrops. Enten om du kler stativet i grønt, eller henger hvite bånd ned fra rammen. Fotoramme, der du kan skrive ditt eget navn er også en fin måte å holde det personlig, med matchende fotopros til (som også kan personaliseres). Mulighetene er uendelige!! Stativet kan også brukes i vielsen, eller som backdrop bak brudeparet under middagen.

Kakebordet

Aldri har det vært lettere å dekorere et kakebord. Stativer der du kan servere donuts eller makroner  er rett og slett et must, og kan også erstatte den tradisjonelle bryllupskaken. Bruk også girlandere av eukalyptus for å pynte opp bordet.

Gjestebok

Lag et eget bord hvor gjestene kan skrive hyggelige beskjed til brudeparet.  Dekorer med grønne planter, konfetti, led lys etc  for at bordet blir som et eget dekorelement i bryllupet.

Skilt

Dette må nok være en av våre favoritter denne våren. Et nydelig skilt som kan plasseres utenfor vielsen eller inngangen til festen. Det som er så flott med skiltet er at det følger med klistremerker, slik at du kan ha personlig tekst. Skiltet kan også pyntes opp med blomster, slik at det blir en rød tråd med resten av uttrykket.

Vi elsker også denne hvite bokstavtavlen som er veldig fin å bruke i for eksempel baren. Den kan også brukes på badet, med en morsom quote, eller et annet sted i lokalet.

Ballonger

Vi elsker jo å blande hvite ballonger med grønne planter, og synes det er perfekt til dette tema. Enten om du går for ballongbuketter, jumboballonger med tassels, eller lekre organiske buer. Visste du at det er lett å montere opp slik ballongklaser? Og at man kan gjøre det flere dager før? Alt du trenger er en ballongpumpe, og litt hjelp fra din forlover, så garanterer jeg at dere vil klare det! Så fint å henge over inngangen, over kakebordet, bak brudeparet. Er også veldig fint å bruke i taket!!

Dekor i taket

Siste tingen jeg ønsket å tipse om var vår nye dekorring, som er PERFEKT til å pynte opp taket! Spesielt hvis du skal holde middagen i et telt!! Disse ringene er super lette og dekorere, og du kan enten bruke kunstige planeter, eller andre grønne planter. Vær obs på at du bruker noe som ser fint ut selv om det blir tørt! Som eksempel eukalyptus!

 

Håper dette var til inspirasjon, og vi skal kommer med flere slik tips fremover!

Det er også mange som spør når disse nye varene kommer inn! De er ventet på fredag denne uken!! Så stay tuned!

Ønsker dere en fantastisk søndag!

XOXO

Milena