inspirasjon til en skummel 7-årsdag!

Inspirasjon til barnebursdag i Camilla Abry stil

Vi trengte ingen betenkningstid når Camilla Abry (instagram: @camillaabry) spurte om vi kunne komme med stæsj og ballonger til bursdagen til hennes gutt Eleon som skulle bli 7 år på selveste Halloween! Temaet var derfor ganske åpenbart, og siden Camilla er en stilsikker svart/hvit type-of-lover, så ønsket vi å levere en monokrom stil, men akkurat passe scary!

Borddekking

Det er så gøy å se andre style produktene fra oss! Med det nye serviset fra Oh happy day (som vi er de eneste som fører i Norden) understreket man den monokrome stilen. Vi satte på hvit tekst med ELEON på, og vi syns det ble så kult at vi vurderer å lage et DIY sett der man kan bestille klistremerker med navnet til barnet på (send oss en mail om du ønsker dette!)

Det kuleste var at Camilla satte bokstavballongene med ELEON loddrett på bordet! Vare teipet de fast – la edderkoppspinn over for en skummel effekt, og strødde små konfetti edderkopper over. We love!

Ballonger

Vi satte opp en svart ballongbue der vi satte hvite flaggermus i folie på, for å skape en effekt av en sverm med flaggermus som flakser oppover!

Og vi kommer til å legge ut svart versjon av våre DIY buer frem mot jul, så du enkelt kan lage dette selv!

Produkter brukt