Våre beste tips til Super Mario bursdagen

DIY Super Mario bursdag

I vinter arrangerte jeg Super Mario bursdag for min eldste sønn. Han er som meg, ELSKER å arrangere fest. Så vi brukte mye tid på Pinterest ukene før, for å finne ut hva vi skulle gjøre. Bursdagen ble en stor suksess, og gleden til gutten da han så resultatet var nesten komisk. Han ble helt vill og det ble gjestene hans også. Tenkte det var på tide å dele det med dere. Vi har også lagt ut flere DIY produkter, slik at det skal være enkelt for dere. Håper dere liker tipsene!

Kakebord

Jeg startet med å lage en backdrop til kake/matbordet. Jeg søkte opp Super Mario cut outs på nettet, printet ut og limte på en stor lyseblå plakat.

Jeg lagde en enkel ballongbue, det jeg brukte lyseblåballonger, blåste dem opp og festet dem på ballong dekorbåndet. SUPER ENKELT! Og så dekorativt!

Jeg blåste opp noen gullstjerner, som vi satte øyne på. Disse finner du her (med øyne!!) Man kan bruke helium, men de er veldig lette, så man kan lett teipe de fast i veggen. Så anbefaler luft :=) Det er billigst!

 

 

 

 

Borddekor

Dette var en stor suksess! Jeg blåste opp gullstjerner (med øyne) som jeg festet i taket, slik at de hang ned over bordet. Her brukte jeg kun luft i ballongene. Ble det ikke kult?

Jeg printet ut forskjellige Super Mario figurer, som jeg klippet ut, og limte på koppene. Jeg lagde også egen cupcakepynt, der jeg printet ut Super Mario figurer og limte de på tannpirkere.

Jeg klippet også ut øyne som jeg festet på gullstjerne-tallerkener.

Og jo, jeg la litt gullpenger på bordet :=) Ekte Super Mario stil!

 

 

 

 

 

DIY pinata og DIY ballonger

Jeg lage en egen vri på gullstjerne-pinataen vi allerede har i butikken. Jeg klippet ut klistremerker, formet som øyne og festet de på pinataen. Har lagt ut dette kitet i nettbutikken, slik at dere også kan gjøre det enkelt hjemme :=) Det samme med stjerneballongene :=)

 

Super Mario Airwalker

Dette var festens høydepunkt! En 150 cm stor ballong som beveger seg fritt på gulvet. Den er fylt med helium, men den har vekter i hver fot, så den holder seg nede på gulvet. Barna ELSKET den, og den tålte MYE boksing! Kan anbefale den på det varmeste :=)

Kake

Sønnen min er så heldig at han har en fadder som baker de kuleste kakene! Denne har hun laget, til ære for bursdagsbarnet, og gjett om bare måpte nå de så den! Jeg har alltid vært fan av toro-posene, men må innrømme at jeg fikk litt ekstra poeng for denne kaken. Hvis dere ønsker kan vi også legge ut et innlegg på hvordan man lager den. For det skal ikke være vanskelig! (lett for meg å si da…hehe)

Håper dette var til inspirasjon! Lykke til med planleggingen :=)

XOXO

Milena

Produkter brukt