Enkle tips til Byggmester bursdag

Inspirasjon til Byggmester bursdag

Med enkle grep kan du lage en Byggmester som barna vil elske! Og sjansen er stor for at du har leker du kan underbygge temaet med, sammen med våre anbefalte produkter.

Borddekking

Vi brukte Veiarbeid duken som en base for bordet. Den er i plast som beskytter bordet, og den har veier og morsomme tegninger på som barna kan leke med små biler på.

Vi la så en tallerken stor i gul under, og for å få frem temaet, en Byggmester Bob liten tallerken oppå. Det er veldig greit å ha 2 tallerkener på med en gang i barnebursdager, da har du 1 til maten først, og lett tilgjengelig for kake o.l. etterpå. Vi brukte en blanding av svarte og Store maskiner kopper for å få frem tema. I etterkant av denne fotoshooten så har vi fått inn fine tallerkener fra Meri Meri som de har valgt å kalle Store maskiner. De er utrolig fine, og kommer i 12 pack.

Ballonger

Ballonger er også en veldig enkel måte å få frem tema. Og man trenger ikke bruke helium – folieballongen med bilde av en gravemaskin på, og også Tallballongen med veistriper, kan man velge om man vil blåse opp med luft eller helium. Velger du helium svever de av seg selv, men du kan lett feste de på veggen så får det lik effekt på bildene. 3 -tallet har vi klippet opp gul teip-biter og festet på slik at det skal forestille en vei – teip følger med i dette Kitet.

Ballongbuen har mange spurt etter, så vi har laget et KIT med byggmester Bob fargene, slik at du enkelt kan lage en hjemme!

Annen tema dekor

Med et barn som ønsker Byggmester Bob bursdag (Store maskiner eller Konstruksjons bursdag) – så er det helt sikkert leker som kan brukes til bordet. Vask små maskiner/biler og sett de på kaken eller rundt om på bordet slik at barna kan leke mellom mat og kake.

Vi har også tatt inn gul vernehjelm som er morsom å ha til gjestene, eller bare bursdagsbarnet:-) Min gutt som ble 3 år hadde den som lek i over 1 år etter bursdagen!

 

Produkter brukt