Sofistikert & Vakkert Pappservise

Pappservise for de som ønsker det lille ekstra

Vi er seriøst IN LOVE! Vi har endelig fått inn nye kolleksjonen fra vår amerikanske leverandør Harlow & Grey. De tar virkelig pappservise til et helt nytt nivå. Det er moderne og lekkert. Et lite stykke kunst spør du oss.

Vi tenkte vi måtte vise bilder fra denne kolleksjonen, slik at du kan bli inspirert til hvordan du kan dekke med dette servise. Passer perfekt for utendørs mottakelser, babyshowers, fødselsdager, jubileer, festlige anledninger og mer.

Et annet tips er å bruke det sammen med ditt servise. Hvorfor ikke servere forretten på disse nydelige tallerkenene? De tilfører bordet det lille ekstra, og gjør jobben lett for vertinnen. Vinn vinn :=)

MALIBU

Denne kolleksjonen er inspirert av Californias bølger i skumringen. Vakker akvarell maling og utsmykket i gulldetaljer. Perfekt for en avslappet sammenkomst eller en elegant feiring. Flott for utendørs mottakelser, babyshowers, fødselsdager, jubileer, festlige anledninger og mer.

 

 

DESERT ROSE

Avslappet og feminin kolleksjon, med en dempet mintgrønn nyanse og en myk lys fersken farge med gulldetaljer. Perfekt for din neste bursdagsfest, babyshower, eller dåp.

 

 

Produkter som passer til Malibu

Produkter som passer til Dessert Rose