DIY – Lag den perfekte fotoveggen!

Lag din egen fotovegg

Fotovegg, eller backdrop om du vil, er et morsomt innslag på festen, og skaper «Kodac» moments som man kan minnes i tiden etterpå. Det gjør det enklere å huske på å ta bilder sammen, og gjerne understreker temaet til festen. Eller, hva med invitasjon til selve festen eller som takkekort?

Her brukte vi 10 minutter på å sette opp fotoveggen, med bruk av korte, folie frynser i sølv og holografic skimmer. Ballongene er med som fotoprop, da vi ofte ser at det er lettere å holde i noe for de som ikke liker å stå foran kamera:-) Effekten ser du også her:-)

 

 

 

 

SÅNN GJØR DU DET

Start fra bunn og oppover. Legg sølv gardinen slik at den overlapper den under med 2-3 cm. Her brukte vi 15 pakker for å få en høyde på over 2 m. Vi klippet til gardinene i lengden, og skjøtet på der det trengtes. Det var fint å være 2 stk, der man tok en side hver.

Vi brukte annenhver av sølv og holografic skimmer.

Ta gjerne bilde slik at man får med litt av gulvet. Da kan man legge ut discokuler, sølv-gardiner i bunker eller konfetti, slik at man får en helhetlig setting.

Få gjestene til å kaste konfetti! Lover at det blir fine bilder, og ekte smil!

Produkter brukt