Slik pynter du til Oktoberfest

Årets beste fest

Oktoberfest er årets beste fest. Jeg har vært så heldig å oppleve det «real deal» i München, og det er en stemning som bare må oppleves. Er du glad i After Ski, er dette festen for deg! Kvinner og menn i alle aldre samles i et stort telt, dresset opp i fantastiske Riedeler og Lederhosen. Husker jeg synes det var fantastisk å se 80-åringer som danset på bordet klokken 14.00. Personlig får jeg det ikke bedre :=) Husker også jeg synes det var veldig kjedelig å ikke ha min egen Riedel (drakten kvinnene bærer). Er så glad for at det nå har kommet mange kopier av denne drakten, som ikke er like dyrt som en bunad. Vi ble veldig glade da vi endelig fant kostymer som er i PREMIUM kvalitet, som virkelig ser ut som ekte vare. Disse kommer inn på lager denne uken. Så mens vi venter tenkte vi å dele litt inspirasjon til hvordan man kan pynte til selve festen.

Borddekking

Når man inviterer til oktoberfest er det greit å dekke med papp. Det er jo gjerne enkel mat, og det viktigste er jo Øl-en som blir servert. Synes derfor det er viktig å servere øl fra skikkelige Mjød-glass. Selvfølgelig funker også papp/plastikk til dette, men vi synes det er mer sjarmerende med ekte glass. Etter mye research fant vi glass på IKEA. De koster 19 kr stk!! Ett røverkjøp spør du meg :=)

Vi brukte også servietter som bordbrikker, for å få frem tema mer. Synes også det er artig at alle gjestene får en liten «hangover recovery kit». Behøver ikke inneholde mye, men er en fin måte å overraske gjestene. Sett den på stolen, eller tallerken. Er det en fest du kan gjøre det på, så er det denne.

 

 

 

 

Blomster

Vi brukte naturen :=) Gikk en liten tur i skogen og samlet inn blader og strå. Det eneste vi kjøpte var solsikker, som er en fin måte å få inn litt farge. Vi lagde en store «centerpiece» og plasserte solsikker rundt på bordet.

Annet pynt

Vi elsker å få ting opp i taket. lager stemning med en gang. Vi brukte «swirls» som vi festet i taket med teip. Disse veier ingenting, så veldig enkelt å feste. Blir stemning med en gang.

Vi måtte selvfølgelig også ha vår store Oktoberfest vimpel. Denne er kul ved bordet, men også ved inngangen, eller utenfor der gjestene kommer inn.

Og jo selvfølgelig, vi har dilla på Pretzel ballongen. Garanterer at den blir brukt som fotoprop utover kvelden.

Produkter brukt