Club Havana Party

Club Havana Party alla Lene Orvik

Da vi ble spurt om å hjelpe Lene med å arrangere Club Havana fest på Ling Ling var vi ikke vonde å be. Vi har jobbet flere ganger med Lene, og ELSKER hvordan hun legger sjelen sin i planleggingen. Vi måtte rett og slett bare si ja!

Her kommer litt detaljer rundt dekoren :=)

Vi måtte jo lage en fotovegg. Når vi skal dekorere til ett event, er fotoveggen en av de første tingene vi tenker på. Festen blir morsommere med en fotovegg. Sånn er det bare.

Faren til Anne kom innom oss før sommeren med en hau av bastgardiner. Han spurte om vi ville ha, og vi var aldri i tvil om at disse kom vi til å få bruk for en dag. Og så rett hadde vi. De passet jo perfekt som bakgrunn på fotoveggen. Vi har også to palmer (som vi leier ut) som vi satte på hver side. Så lagde vi ballongklaser på hver side. Vi får så mange forespørsler angående denne ballongklaser og pris på at vi setter de opp, men jeg kan ikke understreke nok at dette er veldig enkelt! Her er en video til hvordan man monterer.

Må legge til at dere nå kan leie profesjonell ballongblåser, bast og palmer fra oss! Bare send oss en mail :=)

Lene 

Lene ønsker å dekke til glassveggene slik at det ble ett litt mer privat party. Vi brukte gull og grønne gardiner, som etter vår mening, alltid er en vinner :=)

Vi brukte disse fargene på ballongene gul, wild berry og lime grønn.

Og til slutt satte vi sammen en ballongbukett full av fargerike ballonger. Gøy å blande inn noen folieballonger for å fremheve tema. Finnes det noe mer morsomt enn å ta bilder med en ballongbukett?

That was all, party people! Håper det var til inspirasjon :=)

XO XO

Milena

Produkter som passer til dette tema