Vi tipser: Hangover recovery kit til gjestene

Overrask gjestene etter et fuktig lag

Vi har god erfaring fra å arrangere fester, og det vi har merket oss, er at gjestene setter enormt pris på det lille ekstra – den lille ekstra detaljen som gjør at de føler seg velkomne og gjør det hele personlig.

Vi syns denne posen med teksten i lekker skrift «Hangover Recovery Kit» er den perfekte gesten som gjør at gjestene får en fin opplevelse på vei hjem, eller dagen derpå:-=)

 

 

Forslag til innhold

Vi har 4 «musthaves» i posene som gjør det lettere når man skal tenke innhold:

  1. Hydrering
  2. Salt snacks
  3. Paracet
  4. Velvære

1. Etter en fest er det alltid lurt å sende med gjestene noe å drikke før de legger seg – vannflaske eller gjerne også vann med kullsyre (som inneholder litt salt og mineraler) er bra for rehydrering av kroppen. Vår favoritt er Pellegrino kullsyreholdig vann – akkurat passe salt og lekkert utseende. Passer også perfekt i størrelse til posen!

Andre alternativer er flaske cola eller eplemost.

Tipset er å holde drikken kald, og legge denne oppi goodie-bagen før gjestene får den – all drikke er bedre servert når den er kald.

2. Potetgull er den perfekte snacksen til en Hangover Cure. Det er vanskelig å finne porsjonsposer med potetgull, men her tok vi å delte opp en pose, og porsjonerte i cellofanposer. Andre alternativer er salte nøtter som kommer i greie porsjonsposer.

3. Er ikke til å unngå gjerne, at man må ty til noe mer enn snacks og vann for å få tømmermennene til å holde seg unna. 2 stk Paracet eller Ibux kan legges i posen, slik at gjestene har tilgang til dette umiddelbart etter festen.

4. Vår absolutte favoritt er å sende med gjestene en form for følelse av velvære – og ansiktsmasker er perfekt for dette! Men det kan bli en kostbar gave til samtlige gjester, men egner seg veldig etter utdrikkningslag eller middagsselskaper. Eller kanskje bare til damene?

Vi er heldige å gir dere en eksklusiv rabattkode på ansiktsmasker som passerperfekt dagen derpå. Gå inn på skinup.no og brukt rabattkoden festligeskinup og få 20%. Gjelder frem til 30.oktober.

 

Håper dere fant dette inspirerende.  Ønsker dere en fantastisk julikveld – fuktig lag eller ei :=)

XOXO

Anne & Milena

Produkter brukt