Hagefest hos Caroline Berg Eriksen

Øltønner og partytelt

Første helgen i juli hjalp vi Caroline Berg Eriksen med å pynte da hun skulle ha overraskelsesfest for sin mann som ble 35 år. Hun var ute i god tid, og hadde allerede planlagt mye ned til minste detalj. Utgangspunktet var øltønner og partytelt, ellers var hun åpen for forslag. Vi jobbet tett med Caroline for å lande stilen hun så for seg.

Vi vet at et nydelig dekket bord setter standarden for stemningen av festen, og vi visste vi ville ha med oss Table Tales på laget – og resultatet ble akkurat slik vi ønsket oss! Håper dere blir inspirert til å lage deres versjon av hagefest, og ikke minst, blir inspirert av Caroline til å glede seg over forberedelsene, benytte anledninger til å samle venner og overraske sin kjære!

For å lese mer om festen fra Caroline sitt synspunkt, se HER.

Moodboard

Når vi pynter lokaler starter den kreative prosessen best med et moodboard. Mannen til Caroline, er veldig glad i øl og burgere, så hun ønsket dette skulle være «tema». Vi skulle lage noe som var maskulint, men samtidig romantisk og smakfullt.  Se under for moodboardet til Caroline.

Borddekking

Gleden var stor da Table Taless sa ja til å bli med. Da visste vi at vi kom til å lage en magisk stemning i teltet. Hun og Caroline jobbet tett med å finne riktige farger og look. Vi ble imponert over lageret til Table Tales! Hun har jo ALT!! Ønsker du prikken over i-en er vi ikke tvil om hvem du bør leie fra.

 

Legg merke til den petroliumsblå fargen kombinert med gull og brune ølflasker som blomstervaser. Er akkurat passe maskulint, men likevel romantisk.

Vi elsker looken  Table Tales skaper med å knytte lin serviettene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballonger

Når bordet var bestemt, startet prosessen rundt ballongene. Vi landet på fargene hvit, dus blå og gull. Siden vi hadde telt var jobben veldig enkel, vi skulle fylle HELE taket med ballonger. Blå fargen fikk vi til ved å bruke en hvit ballong utenpå en «dark blue» ballong. Uten den hvite blir fargen alt for knæsj, og lyseblå ble for søtt. Vi elsket det blågrå fargen vi oppnådde. Dette er laget med 41cm ballonger + 90 cm ballonger. Kun fylt opp med luft.