Magisk 4-års bursdagsfeiring hos Tone Damli Aaberge

My little Pony bursdag for Billie

My little Pony er på vei inn i varmen igjen, og våre søte 80-talls hester er jo sååå velkomne tilbake! Så vi var ikke vanskelige å be når Tone Damli Aaberge (@iamtonedamli) skulle feire 4 årsdagen til datteren Billie, og temaet var klart : My little Pony. Med ett ønske, om at det skulle være utendørs:-) Se flere bilder fra festen HER.

Borddekking

Det var mange gjester, så borddekkingen var enkel. Det skulle være enkelt for gjestene å finne frem til det de trengte, og det var stående servering. Vi dekket likevel på et lite barnebord til inspirasjon, og fikk låne originale My little Pony hester (Takk Sophie) – de gjorde temaet komplett. Vi syns nemlig ikke at man alltid må ha servise med tema – bruk lekene til barna, print ut fra internet – det viktigste er at barna opplever temaet sitt på bordet.

My little Pony temaet handler mye om stjerner, skyer og regnbuer, så ta dette med som elementer i pyntingen så blir det med ett tema:-)

Ballonger

Ok, vi gikk litt overboard med buen – men why not!? Det var så utrolig suksess under bursdagen – barna løp gjennom den og var i hundre! Det var ingen tvil om at det var My little Pony bursdag, og regnbue er jo en stor del av temaet. Om du ikke vil bruke penger på en bue, så lag en selv! Vi har DIY kit i både stor og liten. Ha de over kakebordet eller som en lang remse på bordet?

Så satte vi store ballonger fast i plenen slik at det ble en følelse av en fantasiverden. Helt uten helium, og så enkelt å få til selv!

Og BILLIE i bokstavballonger er en hyggelig overraskelse til bursdagsbarnet, og gjør seg fint på bildene. Du kan skrive hva du vil med disse:-)

Produkter brukt