Babyshower hos Maria Skappel Holzweiler

Rosa Oh baby shower

Maria Skappel Holzweiler er Creative Director bak klesmerket  Holzweiler (@mariaskappelhotzweiler). Hun sier selv hun er over gjennomsnittet glad i å arrangere fest, og spesielt ved en begivenhet som dette : babyshower til en god venninne! Vi har fått bildene fra dagen, og vi ønsker å dele til inspirasjon med dere:-) Og se her for enda flere bilder.

 

Borddekking

Selv om det så vidt var blitt april, så tittet solen frem og Maria ville ha blomster og vårlig tema rundt hennes babyshower. Vi fant frem til kirsebær serviset vårt, som passer til «alt». Med duk, blomster girlander og bakeverk med cup-cakepynt på, ble dette et nydelig bord. Likte at cupcake-kittet ble brukt både til bollene og cupcakene.

Ballonger

Ingenting sier fest mer enn ballonger, og babyshower er intet unntak! Her har Maria valgt våre store ballonger, samt noen mindre rosa med tekst på. På den store står alternativene til navn på den lille jenten som er ventet – er ikke det en fin ide? Og for ikke å utelate den stolte lille, storesøsteren, så fikk hun en egen ballong med teksten «verdens beste storesøster».

Produkter brukt