Behind the scenes til Annabel Rosendahl utdrikningslag❤️

Våre bilder fra Annabels Bridal Shower

Vi ble spurt om vi kunne dekorere til utdrikningslaget til  moteprofil Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl). Hennes to herlige forlovere, arrangerte en uforglemmelig dag for den kommende bruden, hvor hele festen skulle avlsuttes med middag og fest på showroomet til DAY Birger på Solli Plass. Da vi var på befaring falt vi helt pladask for det fantastiske rommet, og det var den perfekte settningen for en organisk bue. Vi synes det ble så vakkert, så måtte bare dele med dere!!

 

 

 

 

 

Inspirasjon bar

Vi plasserte noen bord i det ene rommet, som vi fylte med diverse forfriskninger. Vi la også en del fotopros og andre utdrikningslagseffekter på bordet.  Vi lagde ett personalisert skilt med dagens # og teksten » Pop the bubbly she is getting a hubby». Vi fylte skiltet med eucalyptus blader. Prikken over i-en var selvfølgelig organisk ballongbue (vi har noen DIY buer som dere kan lage selv) og personalisert ballong med tassels.

 

 

 

Denne set-uppen passer også veldig bra til bryllup, dåp eller konfirmasjon. Håper dere ble inspirert!

 

Ønsker dere en fantastisk uke!

XoXo

Anne & Milena

Produkter brukt