It’s a boy!

Inspirasjon til babyshower gutt

It’s a boy! Når Kristin Gjeldsvik AKA Styleconnection (@kristingjeldsvik) arrangerer babyshower for sin venninne blir det alt annet enn det typiske søte blå. Se flere bilder og inspirasjon av babyshoweren. Vi digget street style temaet sammen med det blå, og straight outta mama og about to pop sitatene:-)

Borddekking

Kristin kombinerte våre tallerkner med sølvkant sammen med hvite servietter med konfetti sølv detaljer. Og de søte konfetti ballongpopsene som gjør seg godt som bordpynt, på kaken eller som fotoprop.

Ballonger

Her har vi brukt heliumsballonger i ulike former. Det gjør det veldig personlig å ha tekst på ballongene, for eksempel navnet på babyen om man vet det! Og man kan også stave navnet med store bokstavballonger! Og for å gjøre det litt «barnevennlig» er det fint å ha folieballonger av ulike dyr. Disse kan du og kjøpe uten helium og henge på veggen.

Produkter brukt