Inspirasjon til 1-årsdagen – Jungel Party

Into the wild med Billy the Kid

Marie Murstad (@marie_murstad) er International Brand Manager i det norske agenturet Holzweiler. Da hennes sønn, Billy, fylte ett år, var det ikke snakk om å pynte stuen i lyseblått. Nei, Billy skulle ha jungelbursdag i spreke farger. Vi er så heldige å ha fått Marie sine bilder fra bursdagen og håper de vil inspirere dere. Welcome to the WILD!

Jungelbord

Miks farger! Her har Marie kombinert grønt, caribbean blue og metallic gull. For å fremheve tema har Marie dekket med jungelserien fra Meri Meri, som er helt fantastisk nydelig.

 

 

 

Ballonger

Nå man skal feire ettårsdag MÅ man ha en tallballong! Det er også poplært å stave jubilantens navn med store bokstavballonger. Disse kan du fylle med helium, eller fylle med luft å henge opp på veggen.

Prikken over i-en er en personalisert ballong, med bursdagbarnets navn på. Billy the kid? Som den dyreelskeren han er, måtte Marie selvfølgelig også ha alle jungelens dyr. Veldig populært hos barna!

 

 

 

 

Kakepynt

Meri Meri er helt rå på kakepynt og har ett stort utvalg til alle bursdagstemaer. Her er cupcakekittet som hører til jungelserien. Er de ikke søte?

 

Produkter brukt