Inspirasjon til rosa 1-årsdag

En rosa 1-årsdag

Den første bursdagsfeiringen er en stor dag. Kanskje en av de største barnebursdagene man skal feire. Det er utrolig spesielt når lille babyen blir 1 år, og det er mange som feirer dette litt ekstra. En av klassikerne er selvfølgelig å pynte i fargene rosa eller blå. Her kommer litt inspirasjon fra Camilla Aabry (@camillaaabry) sin yngste datters 1 år bursdag. Bildene er tatt av Camilla, og vi har gledet oss til å dele.

 

 

 

Personaliserte ballonger

Til spesielle anledninger er det gøy å personalisere noe av pynten. Ett hot tips, for å gjøre det lille ekstra, er å sette bursdagsbarnets navn på en ballong. Gjerne plasere den på plassen til jubilanten, som også gjør det lille ekstra for fotograferingen av bursdagsbarnet.

Tallballonger er også en viktig når man skal feire bursdag. Her har Camilla plassert kakepynten på bursdagsbarnets stol. En fin liten detalj.

 

Inspirasjon til Kakebord

Bokstavballonger er den perfekte pynten til kakebordet. Stav bursdagsbarnets navn og heng de over bordet.

 Bildene under viser kaker fra hancockcupcakes.no. De leverer de vakreste kaker, cupcakes og doughnuts. Ønsker du å bestille kake får de vår varmeste anbefaling. Iskremvognen fra Meri Meri er også vår FAVORITT. Den er så fantastisk søt og den kan brukes flere ganger. Garantert en hit for alle små iskremelskere.

 

 

1 år bursdagshatt

Vi elsker denne supersøte bursdagshatten. Kanskje ikke så rart, i og med at vi har laget den selv. Gir så utrolig fine bilder av bursdagsbarnet, og den er også fin som dekor på bordet.

 

 

Produkter brukt