Bursdag for alle superhelter!

INSPIRASJON

Kapow! Hvorfor begrense temaet til kun en superhelt bursdag? Her samlet vi alle superheltene og lot barna kle seg i det de hadde hjemme: vi feiret med Ninjago’er, spiderman og Pippi:-)

Borddekking

Pynt gjerne bordet med leker som barna allerede har – de blir kjempeglade over å se figurene som pynt på bordet! For å tilføre farge, brukte vi honeycombs i ulike farger, samt konfetti i superhelt-tema. Det fulgte med masker i Fotopropen, og de la vi på plassen til hver gjest, slik at alle var med på leken. Det er greit med 2 tallerkener dekket på med en gang, da får de servert mat først, for så å rydde av dette, og ha tallerken til desserten allerede klar. dessuten fungerer den underste tallerkenen som en «dekketallerken» og det ser bedre ut.

Ballonger

Ballonger gjør mye ut av seg, og er en veldig enkel måte å få frem tema. Og man trenger ikke bruke helium! Å skaffe seg folieballonger i tema er vår favoritt. Barna elsker det jo! Vi festet også gule og svarte ballonger over kakebordet for å ramme det inn.

Kaker

 Ok, vi er bortskjemte med å ha Henriette som baker de råeste kakene helt selv. Vi skal lage eget innlegg på hvordan hun lagde denne kaken. Er den ikke kul? Ellers bestilte vi cupcakes fra Hancock, men dette kan du fint lage selv også. Geleen helte vi vaniljesaus over, og pyntet med blåbær.

Backdrop

Vi klippet ut «skyline» av svart papp-papir som vi kjøpte på bokhandleren. Rett og slett i bare ulike kvadratiske høyder. Så klippet vi opp rektangulære former av hvitt papir, og limte på, slik at det ser ut som vinduer på bygningene. For å tilføre litt mer superhelt tema, brukte vi elementene fra Fotoprop (knakk trestangen og teipet til veggen med dobbeltsidig teip).

 

Produkter brukt